Wie zijn wij

Over ons

Over ons

Hallo mogen wij ons even voorstellen. Wij zijn Leon en Carla Janssen van Verkeersschool Janssen en bedanken je voor het benaderen van informatie over jouw rijopleiding.

Denk je nog steeds dat het behalen van je rijbewijs duur en vooral moeilijk is? Niets is minder waar, bij ons haal je je rijbewijs met veel plezier en met een betaalbare cursus die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Onze reputatie is gebaseerd op meer dan 50 jaar lange ervaring met rijinstructie van hoge kwaliteit, een uitstekende prijs/prestatieverhouding, een slagingspercentage dat aanzienlijk hoger ligt dan het gemiddelde in Nederland, daarnaast beschikken wij over goed te bedienen moderne lesauto’s met airco en alle andere opties.
We ontwikkelen voor jou een persoonlijke cursus, waarin je het rijbewijs kunt behalen binnen de termijn die het beste bij jouw situatie en wensen past. Misschien verkies je een korte, intensieve snelcursus, of doe je juist liever wat rustiger aan. Bij ons is het eigenlijk heel eenvoudig: je vertelt ons wanneer je het rijbewijs wilt halen en wij regelen de rest.

Het starten van de opleiding kan al op zeer kort termijn, wij hebben dus geen wachtlijst en je kunt altijd binnen 5 dagen beginnen. Ook hou je bij ons jouw eigen vaste rijinstructeur!

 

Praktijk examen vanuit onze CBR locatie’s:

Vrachtwagen rijbewijs

Ben jij klaar om je vrachtwagen rijbewijs te halen?